Dagligdagen


De unge der bor på opholdsstedet har ofte forskellige mødetidspunkter, alt efter hvilken skole eller uddannelse de er tilknyttet. Fælles for alle de unge er dog, at de har et skoletilbud som de passer og derfor skal af sted hver morgen. Der er mulighed for morgenvækning, men vi øver at du selv kan stå op når dit vækkeur ringer. Der vil altid være voksne der hjælper dig med, at få en god start på dagen, og kommer ud af døren på en god måde.

På opholdsstedet er det vigtigt, at du og de andre unge får en sund og nærende kost. Du vil få hjælp til at lave morgenmad, og madpakke til dagen. Der er altid rugbrød, groft brød og et køleskab fyldt med pålæg, hvis du skal spise frokost hjemme.

Om eftermiddagen er der forskellige aktiviteter i og uden for huset. Nogen skal til fritidsaktiviteter, eller passe et fritidsjob, andre skal måske med ud og handle eller hygge sig på værelset. Der vil også være dage hvor der er fastlagt rengøring af værelset og fælles arealer.

Hver ung har en ugentlig maddag, hvor de køber ind og laver mad med en fra personalet. Når det er din maddag vælger du selv, hvad du har lyst til at lave. Personalet hjælper med at lave en varieret og sund mad.

Vi spiser aftensmad ca. kl. 18.00 i fællesstuen. I løbet af aftenen er der plads til snak, og hygge indtil det er tid til at gå i seng omkring kl. 22.00.

​I weekender planlægges forskelligt indhold, alt efter hvor mange unge der er i huset, og hvad I har lyst til.

Opholdsstedet er dit hjem, og du vil have mulighed for besøg af kæreste, venner og familie, så længe det er efter aftale med personale på stedet. Dine gæster har også mulighed for at spise med, når bare vi ved det i forvejen, så vi kan tage højde for det i planlægningen og indkøb.